2009/02/28

Napsütés



Végre kisütött a nap, és elolvadt a hó.
A kertünkben gyönyörűen virágzik a hóvirág, és már a tulipánok, nárciszok és krókuszok hegye is kilátszik a földből.
Barátnőm gyönyörű hóvirágot és tulipánt készített gyöngyből, sajnálom, hogy nem láthatjátok.
Helyette itt egy napsütötte, sárga fa.

8 megjegyzés:

  1. Olyan mint egy aranyeső fa, Évi. Nagyon szép! Holnap és holnaputánra itt nagy havazásokat jósolnak, azt hiszem, bekapcsolom majd néhányszor a fáidat! Biztosan gyönyörűek a barátnőd munkái is, de nyugodtan légy büszke a saját munkáidra!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Ági!
    Büszke vagyok, ezért is rakom fel ide őket. De lehet, hogy van akinek nem tetszenek, csak a negatív véleményeket talán nem merik megírni. :-)

    VálaszTörlés
  3. Én azt veszem észre, Évi, hogy sokan még a pozitív véleményüket sem hozzák szívesen a köz tudomására. Pedig gondolatai mindenkinek van, de egyszerűbb és problémamentesebb megtartani magunknak, i.e. "Nem szól szám, nem fáj fejem." Főleg a rossz véleményt! A mi generációnkat még többnyire sem a szülők, sem az iskola sem kényeztette dicséretáradattal. Nem mintha nem esne jól, de isten őrizzen, hogy a fejünkbe szálljon! Én őszintén remélem, hogy ez lassan változik majd, és az emberek nyíltan mernek majd véleményt formálni. A jót semmiképp nem kellene véka alá rejteni és a negatív véleményt is meg lehet fogalmazni úgy, hogy az ne legyen sértő, hanem inkább építő jellegű! Elnézést, hogy így elkalandoztam a blogod eredeti témájától, de fel tettél egy kérdést, ami engem is régóta foglalkoztat. Az én kedvencem azóta is a kis somfa és utána a téli kék fád. A harmadik befutó mellett még nem tudtam dönteni.

    VálaszTörlés
  4. Minden kalandozásnak örülök, Ági! Egyet is értek azzal, amit írtál. És tényleg köszönöm, hogy véleményezed a munkáimat!! Valóban, néha nem ártana az építő jellegű negatív kritika sem, abból is tudnék tanulni.

    VálaszTörlés
  5. Szia Éva! Egy hétig Bretagne-ban élvezhettem a bontakozó tavaszt, és visszaérkezvén nagy öröm volt találkozni az új fáiddal. Mintha így folytatódott volna a történet. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  6. Szia Csilla!
    Tavaszt illetően igencsak irigyellek! De örülök, hogy örömet szerezhettem. Köszönöm én is.

    VálaszTörlés
  7. Haho :) Szia Eva, nagyon szepek a gyongyfak. :) Itt nezegetjuk oket Pauval es Jaimeval. Megtalaltam az en kis famat. Majd csinalok rola egy szep kepet, hogy lassad hova kerult. A mu-kandallo fole tettem, kozepre. Nagyon jol nez ki. Mogotte vilagos zold a fal, es ket oldalt meg van mellette ket feher gyertya. Puszi Gabi

    VálaszTörlés
  8. Szia Gabi!
    Örülök, ha tetszik!! Várom a képet!
    Puszi a fiúknak is!!

    VálaszTörlés