2009/03/03

Gizella barátnőm virágjai

Ezeket a gyönyörű virágokat nem én készítettem.
Gizi - tőle tanultam a gyöngyfák készítését - engedélyé- vel azonban közzé teszem, hogy ezeket is lássa mindenki.
Próbálom már barátnőmet rábeszélni, hogy Ő is nyisson egy blogot fáinak-virágjainak, mert vétek, hogy csak kevesen lehetünk részesei ezeknek a szépségeknek.
Most csak a tavasz első két hírnöke látható, de fogok még mutatni továbbiakat is.

4 megjegyzés:

  1. Fantasztikus, hogy miket műveltek ezekkel a gyöngyökkel, Évi és Gizella! Gratulálok a virágokhoz, első látásra alig hittem el, hogy nem igaziak. Nagyon jó érzés lehet az embernek a saját keze munkájával díszítgetnie a házát, és persze más keze munkájával is. Én részemről leginkább az utóbbival élek. Arról nem is beszélve, hogy egyre-másra pusztulnak ki mellőlem a növények, mivel nincs zöld ujjam, és már alig várom, hogy ilyen "örökzöldekkel" tarkítsam helyettük a lakást. Lelkesen várom a további munkákat!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Éva, hogy a barátnőd remekműveivel is megismertettél. Varázslók vagytok Ti, mert valósággal életet leheltek ezekbe a gyöngyökbe. Nekem nincs is más dolgom, mint gyönyörködni.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ági,
    Kedves Csilla,
    nagyon szépen köszönöm a jó kritikát.

    Egyébként a szobai diszekhez annyit tudok mondani, hogy itt sajnos van egy baj: a férjek. Valahogy nem tetszik nekik ha a szoba minden sarkában valami áll, pl.Gyöngyfák... hacsak az a valami nem technikai szerkezet vagy kisautó.
    Ezért - ha akarjuk, ha nem, meg kell válnunk kis kincseinktöl... szóval ha valakit érdekel, Éva biztos a legjobb cím a "szobadíszek" beszerzéséhez.

    Neked meg Aranyom millió puszi... nagyon szépen csinálod ezt az oldalt... és mivel ez is biztos sok idöbe tellik, én inkább rád hagyom. Tudom hogy nem szép töllem... de minden irányban támogatlak.

    Mindenkinek szép tavaszt - Stuttgartban legalább is már süt a nap.
    Gizella

    VálaszTörlés
  4. Drágáim, látom már milyen szépen egymásra találtatok! :-))
    Örülök Csilla, hogy neked is ennyire tetszenek. Ágival már "megbeszéltük" tegnap, hogy nyáron találkozunk és élőben is láthatod majd a fákat.
    És köszönöm Gizinek, hogy más tollával is dicsekedhetek.
    Viszont a férjekhez most kivételesen pozitívan kell hozzáállnom, mert engem a férjem ebben teljesen támogat. Tetszenek neki, nem tartja giccsesnek, jó ötletei is vannak és néha az összerakásban is segít.
    És ezt most nem csak azért írtam, mert olvassa a blogot :-)

    Irigyellek Gizi, mert itthon borult, nyákos idő van. Napsütés nélkül pedig nehéz jó képeket készíteni.
    Köszönöm a támogatásokat!!

    VálaszTörlés