2009/03/05

Kék fa


Igen, kék kaspóból kettőt vettem.
És mivel eddig sokaknak tetszett a kék fenyő és a kék fűzfa is, bátorkodtam egy újabb kék fát fűzni. Szerintem valahol ez is jól mutatna.





8 megjegyzés:

  1. Például a fürdőszobánkban... Ez is nagyon szép lett, Éva!

    VálaszTörlés
  2. A fehér háttér tényleg nagyon jól kiemeli a gyönyörű kék színét a kompozíciónak, Évi, talán Csillának is ezért jutott rögtön a fürdőszobája az eszébe róla. Bár általánban hidegnek könyvelik el a kék színt, főleg ezt az ezüstös kéket, ezek a kék fáid mégis inkább valami sejtelmességet, valami titokzatosságot hordoznak magukban. Szó szerint mesés!

    VálaszTörlés
  3. Ez egyszerűen gyönyörű!
    Éva, eladásra is készítesz fákat?

    VálaszTörlés
  4. Lányok!
    Köszönöm, örülök, hogy nem csak én szeretem a kéket!
    A fehér háttér nem direkt volt, de mivel már régóta nem süt a nap, muszáj volt valami világos helyet keresnem a fényképezéshez, és a külső ablakpárkányt találtam jónak. De ezek szerint bevált.
    Magdi! A kérdésedre igen a válasz. Ha érdekel, írj e-mailt-t, megbeszéljük.

    VálaszTörlés
  5. Valamelyik bejegyzésben hiányoltad a negatív krtitikákat. :) Mivel én most az elejétől végigolvastam az egészet, próbáltam nézni így is. Nem sikerült. :) Viszont szerintem egyre jobban látszik a gyakorlottság, merészebb fákat készítesz, egyre nagyobb kreativitással. És ez jó! És tényleg nem biztos, hogy mindig pontosan kell leutánozni a természetet. Csak a képzelet szab határokat... (Bár a természet is képes elképesztő csodákra) M.

    VálaszTörlés
  6. Móni!
    Nagyon örülök, hogy szántál rá időt és megnézted a munkáimat! Köszönöm az összes megjegyzésedet! Mindig jólesnek a pozitív visszajelzések, főleg, ha ilyen kedvesek. Dominak is átadtam a bíztatást, de Ő már azóta is sok kicsi fát készített, nemsokára felteszem azokat is.
    Igyekszem továbbra is "természetes" fákat csinálni, de talán lesznek még kékek is. :-))
    Mégegyszer nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Szia Éva!

    Csak most találtam meg a cetlit amire fölírtad az oldal címét.Tényleg nagyon jó minden fa és virág, úgyhogy hajrá!

    Balogh Marci

    VálaszTörlés
  8. Marci! Köszönöm, igyekszem. Neked most van informatika órád?
    Éva

    VálaszTörlés