2009/04/23

Kék bonsai


Erre a kaspóra is véletlenül bukkantam rá, egy kertészetben.
És ez a bonsai is a kaspóhoz készült, mint eddig mindegyik kék fa, amit készítettem. Ugyanaz a fűzés mint a rózsaszín, de mégis másképp mutat.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép.
    Mr. X

    VálaszTörlés
  2. Valóban nagyon szép, Évi. Nekem keleties hangulata van a kék kaspótól és fa formájától, misztikus, de nyugalmat árasztó, mintha egy Zen-kert része lenne. Már csak néhány piros, sárga és narancs színű kimonós hölgyecskét kell mellé elképzelni és teljes a kép. Nehéz eldönteni, hogy melyik típusú fáid ragadnak magukkal inkább, a természetet utánzó fák, vagy az ehhez hasonló mesebeli fáid. Inkább most nem is választanék. Van szemed a kaspókhoz, azt meg kell hagyni!

    VálaszTörlés
  3. Ági, Te mindig ráérzel arra, hogy mi hiányzik még! Pont ilyen emberkéket, alakokat, figurákat keresek. Sajnos ez is egy lyuk még a piacon, vagy csak rossz helyen kutatok. Amit eddig találtam, az vagy műanyag vacak amivel csak rontanék az összképen, vagy egy-két mérettel nagyobb mint kellene. De ezt sem adom fel, egyszer valahol, véletlenül rájuk bukkanok, tudom.
    Köszönöm, örülök, hogy ez is tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Egy kis pocakos buddha-szobrocska is nagyon jól mutatna a tövében, Éva! Egyetértek Ágival, tényleg nagyon szép és tényleg nagyon Zen!

    VálaszTörlés
  5. És én tényleg örülök, hogy tetszik! :-)
    Köszönöm Csilla!

    VálaszTörlés