2009/06/17

A 4.a osztály búcsúajándéka

Ezzel a fával búcsúztak kedves tanító nénijüktől kisebbik fiam és osztálytársai.

Minden gyerek más színű gyöngyöt (vagy keveréket) kapott, amiből 3-4 ágat fűzött meg. Annak ellenére, hogy nem volt mindenkinek egyszerű a feladat, mind a 24-en nagyon szép munkát végeztek, így nekem nem volt nehéz dolgom az összeállítással.

Bár a képeken nem látszik, de minden gyerek összefogott ágain van egy nagyobb fagyöngy, melyre rá van írva a neve.

Marika néninek nagyon tetszett ez az ajándék. Biztos vagyok benne, hogy olyan szeretettel fogja nézegetni a fát, és gondolni utosó osztálya diákjaira, mint amilyen szeretettel és lelkesedéssel készítették neki a gyerekek.

Én pedig köszönöm a fiúknak és lányoknak, hogy örömmel fogadták az ötletet, és elkészülhetett ez a gyönyörű fa.



























8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és egyedi, személyes ajándék. El is hiszem, hogy a tanító néni meghatódott.

    VálaszTörlés
  2. Csodafa, egy tünemény! A lehető legtöbbet adták vele a gyerekek a tanító néninek búcsúzásképpen: egy darabot magukból. Köszönöm, Évi, hogy nekünk is megmutattad!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus ajándékot készítettetek, Éva! Tényleg nem mindennapi és hogy együtt készítették a gyerekek saját kezűleg, az fenomenális! Ezekért az élményekért érdemes a tanári pályán maradni! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Magdi, Csilla, Ági!
    A gyerekek nevében is köszönöm kedves hozzászólásaitokat.
    A kicsik nagy izgalommal, és olyan titokban készítették, hogy tényleg igazi meglepetés volt.
    Marika néni nyugdíjba megy, utolsó osztálya voltunk (ahogy írtam is), mindenkinek nagyon fog hiányozni. Én sokat köszönhetek neki, mert úgy tudta kezelni fiamat, ahogy sokszor nekem sem sikerül, és igazán a legtöbbet és legjobbat hozta ki a gyerekből. Ezért talán nem véletlenül pattant ki Domi fejéből ez a nagyszerű ötlet.
    Hetek óta nézegettem itthon a fát és bevallom, nagyon nehezen váltam meg tőle.

    VálaszTörlés
  5. Ez gyönyörű ajándék:) Személyes, nagyon nagy ötlet!!! Jövőre a lányom is negyedikből ballag (itt csak 4. ig van suli, Kazáron vannak a felsősök, így itt "miniballagás" van)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Náncsi, örülök, hogy tetszik. :-)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva!

    Nagyon-nagyon beleszerettünk ebbe az ajándékba és mivel a gyerkőceink idén búcsúznak az alsós tanárnénijüktől, a szülőkkel-gyerekekkel közösen megszavaztuk, hogy mi is szeretnénk megcsinálni a fenti gyöngyfát.

    Kérhetünk ehhez segítséget? Hogy milyen méretű drót, gyöngy kell? Hány db-ot kell elkészíteni, mennyitől lesz ilyen szép a látvány stb?

    Előre is köszönjük a válszt!

    VálaszTörlés
  8. Kérhetnék részleteket hogyan alkottátok meg részletesen?

    VálaszTörlés