2009/07/29

Áginak


Ezt a fát készítettem Simon Ági barátnőmnek, köszönetképpen a bíztatásaiért és a sok-sok jóért amiket írt a munkáimhoz.
Ági itthon volt. Jó volt vele találkozni, beszélgetni.
Sajnos a fa nagyon messzire utazott Ágival, ezért kicsit már másképp néz ki, megviselte az utazás.
De Ági ügyesen megjavította, látható a blogján.
Ági, örülök, ha örömet szereztem ezzel a fával neked.
Kérlek a jövőben is írj megjegyzéseket, mindig szívesen olvasom a véleményedet.

4 megjegyzés:

  1. Akkor most én köszönöm meg, amit írtál a piros fámhoz, Évi! Mennyivel jobb a Te képed! De a különbség csak az én fényképész antitálentumomnak köszönhetően van jelen! Hidd el, ha az ágakat most a Te képedhez igazítom, és keresek neki egy ilyen eszelősen jó szürke háttért neki, majdnem ugyan ilyen tökéletes lesz az összhatás. De most van egy "előtte" és "utána" fotópárod, amit utazásokhoz tudsz felhasználni! Csak talán épp az ellenkező hatást váltotta ki az utazás, mint mondjuk egy agresszív fogyókúra. Na ezt csak a poén kedvéért szúrtam ide be. Nekem ez a legszebb fa a világon. A gyönyörű kis szomorú fűz a bátyámék házát díszíti. Ők is oda voltak érte. Az unokaöcsém azt kérdezte: "Akkor ez most olyan, mint egy családfa?" Na ahhoz túl kicsi lett volna a mi családunk esetében, de az ötlet végül is nem rossz: megrendelésre családfákat fűzhetnél! A fiúk kék gyöngyből lennének, a lányok pirosból, stb. Egy textilművész ismerősöm faliképeket varr családfából megrendelésre. Mit szólsz hozzá? Nekem viszont barátságfám van! Puszillak érte!

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy már mindent megköszöntünk egymásnak, már a kötelező körökön is túl vagyunk Ági :-))
    A szürke háttér nekem nem nagyon tetszett (egyébként ez a szomszéd ház tűzfala), de itt jöttek ki legjobban az ágak. Én is rengeteg képet készítek, mire megtalálom a megfelelőt, ami a blogra kerül.
    Hiszed vagy sem, a családfa már nekünk is eszünkbe jutott, de aztán belegondoltam az én famíliámat és gyorsan letettem róla. Túl sokan vagyunk mi is :-)

    VálaszTörlés
  3. :) naggyon szép, szerintem a legszebb azok közül amit eddig láttam!!!

    VálaszTörlés