2009/10/18

Piros


Piros, mert ez Hanna kedvenc színe.
Kisfiam ezzel a fával köszöntötte fel osztálytársnőjét, szülinapja alkalmából.

8 megjegyzés:

  1. Gondolom, Hanna mennyire örült neki! Szépségesen üde, meg van benne valami bájosan kislányos. Olyan, mintha mosolyogna. Domival közösen készítettétek, Évi? Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Elnézést a törlésért, volt benne egy nagyon csúnya hibám. Azóta kétszer írtam le az üzenetet, de az internet játékot űz ma velem.
    A fácskád kedves és főleg az kedves benne, Évi, hogy egy kislány kapja a kisfiadtól. Eszembe jutott róla az én általános iskolai barátom, Lali. Amíg lehetett együtt ültünk, utána folyt a levelezés. Ilyen mesés kis fát sosem kaptam tőle sajnos, de minden nap tízórait cseréltünk. A mamám kenyeres pajtásoknak hívott bennünket. Harminc éve volt, Évikém! Harmind éve, de még mostanában is sokat eszembe jut. Remélem, Hannának is ilyen kedves emlékek fűződnek majd ehhez a fácskához! Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Igen Csilla, az első visszajelzés szerint örült Hanna a fának. Domi a "nagy" fákban ritkán segít, ezt is egyedül csináltam. De a piros színt ő derítette ki :-)

    VálaszTörlés
  4. Ági, tegnap nem csak neked voltak technikai gondjaid. A barátnőmet is megkértem egy szívességre, rögtön leállt a gépe is és a mobilja is. Lehet, hogy én sugároztam a rosszaságot :-)
    Kitörlöm a törölt megjegyzésed.
    Amit írtál, aranyos történet. Hanna és Domi között nem ennyire szoros a kapcsolat, bár kisfiam a szolfézs leckét mindig róla másolja.
    Tudod, kíváncsi lennék 10-20 év múlva, hogy mi lett a fával? :-)

    VálaszTörlés
  5. A fáid örökéletűek, Évi, biztos meglesznek 10-20 év múlva is.
    (Ahogy elnézem az időjárás alakulását, hamarosan tőlem is megy a rendelés.)

    VálaszTörlés
  6. Bele sem merek gondolni Magdi, mennyit fog érni úgy 50 év múlva egy eredeti Erdei gyöngyfa? :-)
    (Ha karácsonyra kérsz fát, időben szólj.)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva!
    Ma böngészés közben a szemem elé kerültek az etsy.com oldalon salvatore7 nevű felhasználó drót- és gyöngyfái. Egészen más jellegűek, mint a tieid, nem szebbek, de lehet, hogy ötletadónak érdemes ránézni. Ami nekem tetszett bennük, az a bonsaiok gyökérzetének az ábrázolása (régen bonsai rajongó voltam, míg sajnos ki nem pusztítottam az összeset, most is szeretem csak már megfelelő körülmények nélkül nem tartanék). Engedélyed kérem, hogy jelentkezzek Nálad én is privátban tanácsadásért. Úgy érzem egy gyöngyfa bennem is mocorog...

    VálaszTörlés
  8. Kedves Csili!
    Köszönöm az ötletet, láttam már korábban is ezeket a fákat, valóban szépek.
    Engedély megadva, írj email-t :-)

    VálaszTörlés