2009/11/29

Adventi ajtódísz


Ma van advent első napja, lecseréltem a tavaszi ajtódíszt.

Sajnos eggyel kisebb méretű koszorút vettem, mint kellett volna, ezért tűnik rajta minden kicsit nagyobbnak.
De a  masnikat kisfiam választotta, szerinte nincs karácsony piros nélkül.

5 megjegyzés:

  1. Ehhez foghatót még sosem láttam. Tüneményesen szép lett masnistól, mindenestől! De hogy még egy kis karácsonyfát is belekomponáltál, Évi! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Csilla! Tudod, a fejemben még sokkal szebbnek látszott. Így készen már kicsit giccsesnek tűnik.
    Az utóbbi években magam készítem az adventi koszorúnkat (Domi segítségével persze), így adta magát, hogy az ajtódíszt is felújítsam. A tavaszi koszorú lett téliesítve. Az alapötlet a karácsonyfa volt, amiből mostanában elég sokat fűztem. Majd jövő héten megláthatod őket.

    VálaszTörlés
  3. Ezek után mit gondolhatok magam felől, akinek még mindig az őszi műanyag-almás koszorúja éktelenkedik az ajtóján. Az úgy volt, hogy ma délután meglesz, de három órán keresztül raktuk össze az új ping-pong asztalt és a koszorúból csak egy álomkép maradt. De íme itt a Tiéd, Évikém! És szebb, mint az én álomképem. Ebben legalább gyönyörködhetek ma este a sajátom helyett, és hozzáolvasva Csilla versét, már otthon is érzem magam. Pótoltok minden hiányosságomat és nagyon hálás vagyok érte! Fantasztikus munkát végeztél megint. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, Évi, igazán lelkesítő! Kisfiaddal egyetértek, divatok jönnek-mennek, de én is ragaszkodom a piroshoz.
    Ági, ha vígasztal, nem vagy egyedül. Én még mindig az őszbe kapaszkodom és nehezemre esik beletörődni, hogy itt a tél.

    VálaszTörlés
  5. Valljuk be Ági, hogy a ping-pong asztal sokkal hasznosabb! Szaladgálj csak körülötte a fiúkkal, ők annak jobban örülnek, mint egy koszorúnak.
    Én meg annak örülök, hogy örömet szereztem Neked. :-)

    Magdi, én sem várom a telet. Szerintem én vagyok az egyetlen ember, aki utálja a havat. Az ünnepeket viszont nagyon szeretem, különösen mióta gyerekeim vannak, és hisznek a csodákban. Vagy legalább úgy csinálnak.

    Köszönöm, hogy írtatok!!

    VálaszTörlés