2009/11/14

Csodafa másképp



Ezt a fát Csilla kérésére, az Ő színötletei alapján készítettem.
Bár még Ő is csak fényképről látta, de tudom, tetszik neki így, ahogy van.
Kívánom, hogy majd otthon sok öröme teljen benne.


6 megjegyzés:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    VálaszTörlés
  2. Évi, nagyon örülök, hogy ide is feltetted, hogy most már itt is megcsodálhatom, mert változatlanul imádom! Finoman ívelő, lágy vonalai, az aranyló napsütést és a zöldellő réteket idéző színei első látásra elvarázsoltak. Köszönöm Neked, hogy az én kósza ötleteim nyomán ilyen gyönyörűséges fácskát fűztél!

    VálaszTörlés
  3. Csilla, ez a tiéd lett?! Annyira különleges, egyedi. Gratulálok mindkettőtöknek az ötletért és a megvalósításért.

    VálaszTörlés
  4. Csilla! Először nem akartam addig feltenni, míg nem látod élőben, de meggondoltam magam. Örülök, hogy nem haragszol miatta :-)
    Ilyen ötletet bármikor szívesen megvalósítok!

    Magdi! Köszönöm, örülök, hogy Neked is tetszik.
    A tálka miatt volt egy levélváltásom Csillával, féltem, hátha ezzel nem fog tetszeni. De szerinte is illik hozzá.

    VálaszTörlés
  5. Akkor mégis frissülsz, Évi! Ami nagyon jó hír, főleg azért, mert így én is frissülök minden alkalommal, amikor meglátom, hogy új alkotást tettél fel a blogra! Na és most egy koprodukciót Csillával! Ezt nevezik határtalan együttműködésnek! Gratulálok mindkettőtöknek, mert tényleg mesebelien szép fát hoztatok világra. Azok a kis sárga játékos virágok és a harmonizáló kis edényke, csupa álmodozás, csupa finom nőiesség! Vagy inkább olyan mint egy csokor napozó tengeri csillag. Még nem tudtam eldönten, de előre is irigyellek, Csilla, hogy a Te házadban pompázik majd. Puszillak mindkettőtöket!

    VálaszTörlés
  6. Imádom a hasonlataidat, Ági! Örültem Csilla kérésének, szívesen valósítok meg jó ötleteket. Köszönöm a gratulációdat!! Puszi!

    VálaszTörlés