2009/11/01

Megint egy kék bonsai

Keresztanyám kapja majd ajándékba.
Azért pont kék bonsai-t, mert ez tetszett neki a legjobban, ilyet szeretne.
Ennek most vékonyra hagytam a törzsét, de szerintem így is tetszeni fog neki.


8 megjegyzés:

  1. Varázslatosra sikerült, Évi! Mintha benne lenne a női test minden lágysága és könnyedsége. Nagyon örülök, hogy láthattam és annak is, hogy az egyik rokona nálam lakik.:))

    VálaszTörlés
  2. És pont úgy fűztem, mint a rokont :-)
    Látod Csilla, nem tudok két egyformát csinálni, igaz nem is volt célom. Köszönöm, örülök, hogy ez is tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Évi, ez egy KOLTEMÉNY!!! Légiesen könnyed, nagyon elegáns.

    VálaszTörlés
  4. Én is nagy bonsai-rajongó(d) vagyok, Évi! A kék tényleg egészen mesebeli szín, ezzel biztosan nem lehet mellélőni. Tényleg, volt már olyan, hogy elkészítettél egyet és kiderült, hogy nem tetszik Neked vagy az ajándékozottnak, vagy úgy általában véve nem volt rendben? Biztosan nem! Annyi gonddal fűzöd őket, abból nem születhet semmi gyenge eredmény. Milyen jó lehet így nekifogni! Persze ezeket később nem kell megenni, mint az én első főzetű töltött paprikámat! Puszi!

    VálaszTörlés
  5. Magdi, Ági köszönöm! Abban biztos voltam, hogy Kerianyumnak elnyeri tetszését, de féltem, hogy másnak nem fog tetszeni a bonsai-hoz nem méltó vékony törzse miatt. De már megnyugodtam.
    Ági, van egy, amivel nem vagyok teljesen kibékülve, Ő a Mimóza. De ez is az én hibám, ne legyek elégedetlen. Mindig úgy fogok neki egy fának, hogy látom magam előtt, milyen lesz készen. Vagy színhez választok fa-fajtát, vagy fordítva, fához keverek színeket. Már az első szál megfűzésekor kiderül jó lesz-e? Hát, a Mimóza mégsem lett olyan, mint gondoltam :-)
    Ja, és az első rám bízott töltött paprikát, (amit már csak főzni kellett) azt nagyon odaégettem. Hű, de régen volt :-)

    VálaszTörlés
  6. Ez gyönyörű lett!!!
    a törzsével csinálsz valamit, hogy vastagabb legyen?
    és mivel feded be a törzsét?

    VálaszTörlés
  7. e-mail címem:h.ritus2(kukac)gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Kedves Éva!A nyáron a munkámból kifolyólag először táboroztattam gyerekeket.A táborban az egyik kolléganőmtől megtanultam, hogyan lehetne csinálni gyöngy fákat.Azóta gyakorolom, és próbálok olyan csodaszép fákat készíteni mint te.Nagyon szép munkáid vannak.A bonsai fád pedig egyszerűen mesés.
    Szeretném páromnak elkészíteni de sajnos a törzse és a fa ágai nem olyan vastag mint a tiéd, és így nem olyan szép.Tudnál nekem segíteni, tanácsot adni hogy mit tegyek és hogy mi az a plusz amit még a törzsével csináltál.Segítséged előre is köszönöm!
    P.Anita

    VálaszTörlés