2009/11/07

Virágok


Nemcsak én készülök az Adventi vásárra, Domi fiam is kiveszi részét a munkából. Ezeket a virágokat közösen készítettük, az Ő ötletei alapján. Mini cserepekben, mini rózsák és nárciszok.
Még bővítjük majd ezt a választékot, mert sokat már elajándékoztunk menet közben, akkora a sikere.

7 megjegyzés:

  1. Szia Aranyom!
    Hát hiába... aki kreativ az kreativ. El tudom képzelni hogy az adventi vásáron is nagy sikere lesz. Azért irigylésre méltó vagy... két zseni gyerek... és még kézügyesség is jutott hozzá, a fantáziáról már nem is beszélve. És hogy el ne felejtsem: az sincs minden családban hogy a fiú-gyerekek anyukával még együtt készítenek virágokat... millió puszi nektek, és jó szórakozást hozzá
    Gizi

    VálaszTörlés
  2. Drága Gizusom!
    Ha még tudnád, hogy neked is mennyire meg akarta mutatni a gyerek, hogy miket alkot! Sőt, még adni is akart egyet, de aztán lebeszélte magát, mégse a mesternek dicsekszik :-)
    Ez a fiúgyerek téma még engem is meglep. Kár, hogy másban nem ennyire igyekvőek.
    És, hogy zsenik-e, arról is tudnék vitatkozni. De az biztos, ahhoz tartják magukat, hogy a zseni nem tanul, hanem tud!
    Puszillak, köszönöm, hogy írtál!!

    VálaszTörlés
  3. Évi, úgy örülök, hogy írtál! Kár lett volna a mai napomból kihagyni ezt a színparádét! Hihetetlen, hogy mikor hoztok ki azokból a színes gyönygyökből a fiaddal(!), és ezek a virágok így együtt! Én biztosan nem tudnék csak egyet venni belőlük, annyira jól mutatnak így a testvérek társaságában. Na nem mondom, azért már egy is jó kezdet lenne! Nagyon örülök, hogy készülsz a vásárra, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fogadtatás. Majd mesélj! Azon már túl vagyok, hogy elájuljak a fiad érdeklődésén, kreativitásán, de még mindig nehezen veszem a levegőt, amikor megemlíted Domi fiad hozzájárulását az alkotásokhoz. Kíváncsi vagyok, hogy mivé fejlődik benne idővel ez a kézügyesség, alkotásvágy. Egy ajándék a sorstól, hogy van kettőtöknek ez a kötelék. Puszillak!

    VálaszTörlés
  4. Igazad van Ági, együtt tényleg jobban mutatnak, mint egyenként. Domi érdeklődésén még én is szoktam csodálkozni. De már tudom azért is van, mert annyira rivalizál a bátyjával, annyira igyekszik valamiben jobb lenni, mint Ő, hogy most rátalált erre a munkára, amit még szeret is, és a nagytesó a nyomába sem ér. Talán ezért is csinálja szívesen. Én meg örülök, hogy nem ciki és, hogy a kicsi valamiben elégedett magával. De arra én is kíváncsi vagyok, hogy ez a - remélem - egészséges verseny még mit fog kihozni a fiúkból?
    Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Puszi!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Évi, hogy szóltál, hogy jöhetek gyögyörködni, mert a kis virágoskertetek látványa kiszínezte ezt az én esős, szürke vasárnap délutánomat. Le a kalappal az alkotópáros előtt! Kívánok Nektek még sok ötletet és sok közös fűzőcskézést!

    VálaszTörlés
  6. Jaj, de szép! Örök-színes virágoskert! És milyen jó is együtt kézműveskedni!

    VálaszTörlés
  7. Csilla, Magdi!
    A virágok még gyűlnek tovább, és már újabb ötleteink is vannak, csak sajnos az időnk már elég rövid.
    Alkotópáromnak átadtam a dícséretet, köszönjük!!

    VálaszTörlés