2010/05/03

Anyunak


Tegnap ezzel a bonsai fácskával köszöntöttem édesanyámat, anyák napja alkalmából.
A tálat még régebben tőle kaptam, most növénnyel együtt adtam vissza neki. Azért is kék-sárga, mert a nappali, ahol a helye lett, szintén kék-sárga színekkel kombinált. Bár a képen nem látszik, de az eddig készített bonsai fáimhoz képest, ez csak fele akkora. Kb.15 cm magas.
Kicsi, de nagy örömet szerzett.

6 megjegyzés:

  1. Annyira örülök, Évi, hogy ismét megosztottál velünk valami szépet. Hiányoztak már a szememnek, lelkemnek a gyöngyfáid! És ez a legújabb, ez egy kis ékszer! Sugárzik belőle a finomság, a harmónia és az a szeretet, amivel egybefűzted. :o)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ajándék, Évi! Akárcsak Csilla, én is hiányoltam már az újabb alkotásaidat. Bár most szerencsére már a természet sem fukarkodik szépséges növényekben, azért mindig jó látni a Te örökzöld/sárga/kék.... kis csodáidat.

    VálaszTörlés
  3. Évi, gyönyörű az anyáknapi fád! Olyan jó volt megint látni a munkádat, hiányoltam, és talán Te is az én hozzászólásomat, pedig láttam ám a művet, de valahogy fut-szalad velem a ló, én meg próbálok a hátán maradni, és amikor megáll egy percre, valószínűleg elalszom. Lefogadom, hogy a mamád oda volt a gyönyörű kis kék tündérfádtól. Mi tegnap ünnepeltük itt, és úgy sajnálom, hogy nem tudtam valami ilyesmit adni a mamámnak, de nagyon megölelgettem, olyan jó, hogy itt van. Puszillak!!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Éva,
    Csak ámulni tudok a gyönyörű munkáid láttán. Most találtam rá az oldaladra. Én is készítettem néhány gyöngyfát, persze csak olyan kezdetlegeseket, és utána rákerestem, hogy is kellett volna valójában.
    Belinkeltem az oldaladat a bejegyzésembe, remélem nem bánod.
    További jó munkát. :)

    VálaszTörlés
  5. Csilla, Magdi!
    Köszönöm, nagyon örülök, hogy jártok még errefelé. Sajnos mindenféle ok miatt egyre kevesebbet fűzök, de talán mostanában újra neki tudok kezdeni.
    Az ajándék persze nagyon tetszett Anyunak, hol másutt, mint a TV tetején lett a helye.

    Ági!
    Úgy tűnik, egyikünknek sincs elég ideje mostanában. (Tudnék, mit mesélni!)
    Örülök, hogy Anyukád megint eljutott hozzátok, használd ki minden percét!

    Puszi mindenkinek
    Éva

    VálaszTörlés
  6. Kedves Eszter!
    Örülök, hogy rátaláltál a blogra, természetesen nem bánom, hogy terjeszted.
    Köszönöm a dicséreted!
    Éva

    VálaszTörlés