2010/11/15

Bogyósok

 Ezek a fák még nyár elején készültek. A piros bogyóst Csilla kérte, míg az arany-bordó a nagyobbik fiam színvilága. Ő kezdte el az ágak fűzését, de már én fejeztem be.
Mindkettő azonos fűzésű és méretű.


Nagyon régen nem frissítettem a blogot, ennek több oka volt, amit itt most nem részleteznék.
Köszönöm mindazoknak akik ezidő alatt is látogatták oldalaimat, és visszamenőleg írták kedves megjegyzéseiket. valamint azoknak is, akik aggódtak értem, érdeklődtek felőlem.
Köszönöm mindenki eddigi türelmét, igyekszem minden hozzászólásra és levélre hamarosan válaszolni.

9 megjegyzés:

  1. Évi, de örülök, hogy újra itt vagy! Nagyon hiányoztál és bizony hiányoztak a szemet, lelket simogató fácskáid. Ezért talán a szokottnál is többet csüggtem a nálam "lakókon". Azt is elárulom, hogy a nyári szerzeményekkel, köztük a piros bogyóssal, sikerült nagy örömet és meglepetést okozni a megajándékozottaknak. :o)
    Ne haragudj, hogy azóta személyesen nem jelentkeztem, csupán Áginál informálódtam, röstellem magamat miatta. Remélem dolgok, gondok apadóban, puszillak!

    VálaszTörlés
  2. nagyon jók! gratulálok!

    www.vaszon-kepek.hu

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Csilla, hogy nem feledkeztél meg rólam!
    Ágitól tudom én is, hogy érdeklődtél felőlem.
    A dolgaim kezdenek rendeződni, mostanában már kicsit több időm is van, igyekszem behozni a lemaradásaimat.
    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Ferenc!
    Köszönöm a dicséretet! Jólesett egy férfi pozitív véleményét is olvasni :-)

    VálaszTörlés
  5. Azt gondolom, Évi, hogy minden bloggernek joga van bármekkora szünetet tartani, mindenféle magyarázat nélkül. Ha gondjaid voltak, remélem megoldódnak.
    Minden esetre hiányoztak az alkotásaid és most nagyon jólesik nézegetni ezeket a bogyós szépségeket ebben a novemberi tavaszban. Remélem, hogy mikor a természet már fukarkodik a színekkel, jöhetünk újra hozzád töltekezni, gyönyörködni az örökéletű fácskáid látványában.

    VálaszTörlés
  6. Évi! Megint nőnek a fák! De jó! Vagyis tudom, hogy a fáid egyfolytában nőnek, de jó látni, hogy volt időd őket ide a blogba besímogatni a mi éhező szemeinknek. Tudod, azon már túl vagyok, hogy Neked honnan van ez a végtelen türelmed ezeket a fácskákat kinevelni, de a fiadon azóta sem tudok túl jutni. Hogy ennyire kreatív, hogy ilyen színeket hoz össze, hogy nem adta fel. Nem szép dolog, hogy most nem is annyira a Te kezed munkáját dicsérem, hanem őt, de hát ő is a Te nevelésed, és a végén mégiscsak Tiéd a babér! Itt ma esik és hamar sötétedik, olyan jó volt látni ezeket az üde képeket! Köszönöm!!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a megértést Magdi, lassan rendeződnek a dolgok körülöttem, és bennem is.
    Fűzögetek újra, bár még nem olyan intenzitással, mint eddig. De igyekszem majd színesíteni a szürke napokat.
    És megyek hamarosan hozzád is, olvasgatni a lemaradásaimat.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm Ági, minden babért learatok, de tovább is adom őket!
    Sajnos Daninak nincs már sem ideje, sem türelme a fűzésre, és Domi is nagyon tanul mostanában. De, ahogy az előbb Magdinak is írtam, igyekszem újra munkálkodni, hogy az ilyen kedves barátoknak, látogatóknak mint Ti, legyen mit nézegetniük.
    Köszönöm, hogy te sem feledkeztél meg rólam!
    Puszillak

    VálaszTörlés
  9. Szia! Nagyon tetszenek a munkáid :-)
    már én is elkezdtem a gyöngyfák készítését. én még ilyen állatokat is szoktam csinálni, de ezek a gyöngyfék is nagyin tetszenek ezért most anyák napjára is ezt csináltam anyukámnak, és nagyon tetszett neki is :-)

    VálaszTörlés