2010/12/02

Japán barack - fehérben

Ez a fa is még nyáron készült. Pont olyan, mint a rózsaszín Japán barack, mégis más hatása van. Egyrészt a színe miatt, másrészt azért, mert kétszer ugyanazt nem tudom megfűzni, bárhogy is szeretném.
Mit gondoltok, melyik szebb?

9 megjegyzés:

  1. Egyszerűen gyönyörű! Szerintem így fehérben elegánsabb, ünnepélyesebb, mint a rózsaszín. Tényleg egész más hatású, de mindkettő nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Nekem most ez áll közelebb a szívemhez, Évi! Talán a sok havazás és az idei fehér gyertyás ádventi koszorúnk miatt vagyok jobban ráhangolódva, nem tudom. Mindenesetre varázslatosan ünnepélyes! Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lányok!
    Így most a fehér vezet egy kicsit.
    Egyszer napsütésben lefényképezem a kettőt együtt, úgy még érdekesebb lesz. Addig is élvezzétek a havat :-)

    VálaszTörlés
  4. Évi, ez olyan mint egy angyalka! Ha akarnánk se tudnánk most az ünnepi hangulatot levetkezni magunkról, hiába készítetted a kis fát a nyáron. Akkor biztosan egy kis elsőáldozó lányhoz hasonlítottuk volna, olyan ártatlan és légies a fehér színétől. Örülök, hogy így utólag is feltetted, és nem maradtunk le róla! Már alig várom, hogy "élőben" lássam őket otthon jövő nyáron! Puszillak!

    VálaszTörlés
  5. Igazad van Ági, mostanában tényleg mindenről csak az ünnep jut az ember eszébe :-)
    És a fehér méginkább a karácsonyra emlékeztet.
    (Mi is készülődünk már, épp a minifákat fűzögetem az adventi vásárra.)
    Én is nagyon várom már, hogy találkozzunk!!
    Addig is sok puszi neked!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Éva!
    Most találtam rád és műveidre, lenyűgöző mindegyik...!
    Mennyi idő alatt készíted el őket átlagosan?
    Gondolom, jó sok nyugodt órára van szükséged egy-egy műved megalkotásához!
    Még egyszer gratulálok és irigyellek!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva! A munkái az én korosztályomat, a tizenéveseket is elbűvölik. Megmutattam a barátaimnak (köztük fiúknak is) a fákat, és a reakció: "gyönyörűűű", "varázslatos", "nekem is kell ilyen!". :) Nekem ez a kedvencem az alkotásai közül. Új hobbit találtunk a nővéremmel. :) Köszönjük szépen! További jó alkotást: Ága.

    VálaszTörlés
  8. Szia !

    Tényleg nagyon szépek.Szerintem valami japán oldalra fel kellene tenni az elérhetőséget mert ugye: A bonsai szó japán -jelentése: a bon lapos edényt, a sai fát, növényt jelent.-----Megőrülnének érte. Ki fognak hívni mint oktatót! Gratulálok! Zita

    VálaszTörlés
  9. Kedves Éva!

    Szeretnék vásárolni egy ilyen csodálatos fát esküvői ajándéknak. Ön eladásra készíti ezeket? Hogyan tudnék vásárolni? (e-mailben is írtam) Üdv: H. Krisztina

    VálaszTörlés