2010/12/14

Megint egy Adventi Vásár

Az idei vásáron ezeket a mini fákat árulta Domi.
Csak ennyi tudtam időben elkészíteni, de még így is a legkisebb megmaradt. De már azt is tudjuk, annak ki lesz a gazdája  :-)

(Bocsánat a fényképek minőségéért, de vakuval csak így sikerült.)



4 megjegyzés:

  1. Milyen kis bájosak lettek, Évi, és olyan jó, hogy mind más és más! Mégis annyira összetartozónak érzem őket, mintha testvérek lennének egy mesebeli faiskolában. Kicsiben is nagyon tudsz! :o)

    VálaszTörlés
  2. Igen Csilla, én is így éreztem. Mondtam is Dominak, hogy az lenne szép, ha valaki együtt venné meg őket, mert csak úgy mutatósak igazán. Külön-külön már egészen más hatásuk van.
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Évikém, micsoda színkavalkád! Igaza van Csillának, nagyon jól mutatnak így együtt, de gondolom, maguknban is igen jól megállják a helyüket és örülök, hogy nagy sikerük volt a vásáron. Ilyenkor karácsonykor nagyon sajnálom, hogy nincs semmi kézügyességem, azért nincs ahhoz fogható ajándék, amit az ember a saját kezével készít! Főleg pedig a Te saját kezeddel! Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Ági!!
    Szerintem Te is tudsz nagyszerű ajándékokat készíteni: fogj egy szép, üres papírlapot, ami csak úgy hívogatja a betűidet, és meglátod, máris a legszebb ajándék kerül ki a saját kezedből és fejedből. És egyszer, majd, valaki összefűzi ezeket a papírlapokat!!
    Puszillak!

    VálaszTörlés