2011/01/09

Magdi fája

Ezt a fát már láthattátok Magdi blogján, hiszen ezt ő kapta karácsonyra.
Férje keresett meg az ünnepek előtt néhány nappal, kedves kérés volt, nagyon szívesen készítettem.
Bevallom, menet közben kicsit féltem, hogy sikerül-e megoldanom a feladatot, de amikor több fa közül is ez lett kiválasztva, megnyugodtam.



És azóta már tudom, hogy Magdi örült a karácsonyi tavasznak!

8 megjegyzés:

  1. Megnyugtathatlak, Évi: SIKERÜLT! Mi az hogy?! A mesés alkotásod időközben a jógázásaim résztvevője is lett. Hihetetlen harmóniát áraszt!!! Még egyszer,köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Én köszönöm Magdi! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik. Nemhiába, a férjed jól ismeri az ízlésedet :-)

    VálaszTörlés
  3. Magdinál is megdícsértem már, de most sem vagyok képes szó nélkül hagyni. Megint csudaszépet fűztél, Évi, csak úgy árad belőle a teljesség! Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  4. Az biztos, hogy nagyon lélekemelő kis mutatvány, Évi! Milyen jó, hogy a képeken keresztül azért minden alkotásod veled marad, hiszen mind más egy kicsit, mind sok-sok óra szorgodkodásából születik. Nem lehet könnyű tőlük megválni, de még jobb lehet másoknak örömöt szerezni velük! És Te sok otthonban vagy jelen a munkád gyümölcseivel! Puszillak!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm Csilla!!

    Jól gondolod Ági, tényleg hiányoznak. Főleg akkor, amikor egy hasonlót kellene készítenem, és nem emlékszem, hogy is volt az eredeti :-) De tudom, hogy mindegyik olyan helyen van, ahol szeretik őket.

    Puszi mindkettőtöknek!

    VálaszTörlés
  6. Várjuk a tavaszt!!!!!!! M.

    VálaszTörlés
  7. először le sem esett, hogy gyöngyből vannak a fák. Nagyon hiteles és tetszik. Én régen kis figurákat füztem gyöngyből :)

    VálaszTörlés
  8. Egyszerűen gyönyörűek. Mi most kezdtünk el a gyerekeimmel gyöngyfákat készíteni. Persze egyszerűeket. Annyira leköti őket. Esetleg tudnának olyan weboldalról tájékoztatni, ahol segítséget kaphatunk, vagy ezek a gyönyörű fák mind saját tervezések.

    Köszönettel.

    H. Barbie

    VálaszTörlés