2009/10/12

Ketten együtt

Ezek a fák is már az adventi vásárra készültek. (Bár közben már az egyiket elajándékoztam.)
Fűzésük egyforma, csak a narancssárga sűrűbb és alacsonyabb, a rózsaszín kicsit kevesebb szálból áll és hosszabbra hagytam a törzsét.
Sajnos a fénykép nem mutatja jól a színeket.

8 megjegyzés:

  1. Annyira szépek és vidámak lettek, Évi! Derűt fakasztanak majd a szürke téli hónapokban. Meg mindenkor, ha csak rájuk néz az ember. Borítékolom, hogy ripsz-ropsz gazdára találnak majd az adventi vásáron.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Csilla!
    Kicsit féltem kirakni őket, úgy érzem kezdek a sorozatgyártás felé mozdulni.
    Mert hiába nincs két egyforma, ha mégis annyira hasonlítanak egymásra. Vagy rosszul gondolom?

    VálaszTörlés
  3. Évi, megpróbálok a tőlem telhető legobjektívebben szemlélni és kijelentem, hogy én nem látom a fácskáidon a sorozatgyártás jeleit. Mind nagyon egyedi és külön-leges (direkt írom így) és csak annyiban hasonlítanak egymásra, hogy Te készítetted őket. Mindannyian a Te kezed nyomát viselik, a Te fantáziád és alkotókedved lehelt beléjük lelket. Tőled ilyenek. Igazi, eredeti, utánozhatatlan, számomra védjegyes Erdei fák!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Csilla!!
    A védjegy egyébként lehet, hogy nem is lenne hülyeség.

    VálaszTörlés
  5. Nyugodtan gyártsd őket akár sorozatban is, Évikém! A különböző fajok is véglegesek, csak nehéz őket összeszámolni és folyton kihal némelyik, másokat meg felfedeznek. De a fáidra visszatérve, ezeket nem lehet megunni! Ezeket a vidám kis gyönyörűségeket, hogy mennyi élmény lehet velük együtt élni, csak én tudom, mert én már egy ideje együtt élek egy ilyennel. Kiapadhatatlan forrásai a bájnak! Valljuk be, nagyon nőiesek! Ahogyan nehéz a cicákat is fiúnak betudni és a kutyákat lányoknak. Ezek meg itt mind üde fiatal lányok! Csak az egyik sudár és nyurga, a másik meg ellenálhatatlanul kerekded! Puszillak értük!

    VálaszTörlés
  6. Ági, Te is, mint Csilla megnyugtattál, hogy csinálhatom ahogy kedvem van. Köszönöm!
    Csak nehogy egyhangú legyen a blog :-)
    Ági, más címről jelentkezel be, azért nincs fényképed és teljes neved? Van ennek oka?

    VálaszTörlés
  7. Igen, van, Évi. A lustaságom. Benne maradok ilyenkor egy másik gmail-es számlámban, és már csak akkor veszem észre, amikor elment a hozzászólás, de ilyenkor reménykedem, hogy a sok sületlenségből, amit írok, mégis rám ismertek.

    VálaszTörlés
  8. Persze, hogy rád ismerek Ági!
    Csak gondoltam ez egy trükk :-)

    VálaszTörlés